Baneasa Shopping City: Petrecere pentru copii

Baneasa Shopping City: Petrecere pentru copiiToti copii care se vor afla la Baneasa Shopping City in weekend-ul 29-30 octombrie, intre orele 13:00 si 20:00, pot participa la petrecerea tematica de Halloween, potrivit reprezentantilor centrului comercial.

Copiii vor putea juca rolul unor personaje supranaturale precum Harry Potter, Merlin, Vrajitorul din Oz sau Nasa Zana din Frumoasa Adormita.

Participantii la sarbatoarea de Halloween vor fi antrenati in activitatile unui atelier de creatie care va realiza impresionante costume de vrajitoare, dupa care cei mici vor putea intra in pielea personajelor cu ajutorul unor artisti make-up.

Va urma un concurs de cautat dovleacul magic. La cautare vor putea participa doar cei care trec cateva probe: dansul, trucurile de magie, concursurile de colorat, strambaturi si incantatii. Cand, in fine, dovleacul va fi descoperit, micii magicieni vor trebui sa afle daca este cel fermecat sau nu, in timpul unui atelier de cioplit dovlecii, incheiat cu un concurs.

JW Marriott: Expozitie de dovleci sculptati si scary cocktails

JW Marriott: Expozitie de dovleci sculptati si scary cocktailsHotelul JW Marriott organizeaza duminica, 30 octombrie, doua petreceri tematice de Halloween, una pentru adulti si una pentru copii, ambele in restaurantul Champions.

Restaurantul va fi transfigurat pentru aceasta ocazie: decoratii multe si infricosatoare, pereti drapati in negru, perdele de fum si proiectii inspaimantatoare vor rula pe tot parcursul zilei. In cadrul restaurantului va avea loc si o mini "expozitie" de dovleci sculptati, iar ospatarii vor fi imbracati in negru.

Fiecare participant la petrecere va primi un scary cocktail din partea casei (pentru copii, unul fara alcool).

Copiii vor avea parte de o petrecere cu animatori profesionisti, care vor organiza jocuri si concursuri de sezon, printre care si unul pentru cel mai reusit costum, premiat cu un voucher pentru Champions.

De asemenea si adultii costumati vor intra in competitia pentru un alt voucher de consumatie in restaurant, la petrecerea dedicata acestora.


Control Club: Ghost Invasion

Control Club: Ghost InvasionSambata 29 octombrie, de la ora 22.00, clubul Control organizeaza petrecerea tematica Ghost Invasion with Leo.

Muzica din playlistul petrecerii va fi alternativa, cu trimiteri la evenimente infricosatoare, potrivit reprezentantilor clubului.

Pentru cei costumati, intrarea in club este gratuita, iar cocktailul Bloody Mary are pretul redus la 10 lei.

Intrare: 5 lei , de la ora 22.00 -00.00 (un shot de Bloody Mary inclus) sau 10 lei, dupa ora 00.00 (un shot de Bloody Mary inclus).

Garage Hall: Halloween..latino

Garage Hall: Halloween..latinoPetrecerea de Halloween de la Garage Hall va fi una „cum nici Stephen King nu si-ar fi imaginat”, potrivit reprezentantilor clubului bucurestean.

Atmosfera horror va fi intretinuta, in mod surprinzator de muzica...latino, cu influente cubaneze , dar si sound-uri comerciale.

Ofertele speciale includ o sticla de vodka Sky si o cutie de suc Santal la 120 de lei, trei shoturi gratis la patru consumate, sau wiskey Jack Daniels si trei cutii de Red Bull la 200 de lei.

Cel mai nonconformist, socant si original costum ii va aduce un premiu surpriza posesorului.

Intrarea costa 20 lei.

Garage Hall este localizat in strada George Enescu, nr. 25.

Bistro Epoque: Supa de dovleac si flaming shots

Bistro Epoque: Supa de dovleac si flaming shotsRestaurantul ce poarta semnatura lui Guy Martin, renumitul bucatar francez, organizeaza pe 30 si 31 octombrie petreceri tematice, sub sloganul „Epoque puts a spell on you”.

Meniul servit va include o terifianta supa de dovleac cu nuci, smantana si condimente (20 lei portia), placinta cu dovleac va fi din partea casei, iar la bar vor fi pregatite shoturi in flacari si cocktailuri tematice (Woo Woo Cocktail -Vodka, peach snapps, cranberry juice,frunze de menta, 22 lei).

Restaurantul va fi decorat cu dovleci ciopliti ca felinare, iar invitatii vor fi primiti si condusi la mese de vrajitoare.

Bistro Epoque se afla in cadrul Hotel Epoque, din intrarea Aurora, nr. 17 C (langa Gradina Cismigiu).


Berestroika: Halloween in crama

Berestroika: Halloween in cramaBeraria Berestroika organizeaza o petrecere de Halloween cu decor si muzica specifica in crama (clienti au varianta de a alege sa stea sus unde va fi mai aerisit, sau in crama, unde decorul va fi mai incarcat si cu specific), potrivit reprezentantilor.

Intrarea este libera, iar placinta de dovleac va fi din partea casei.

Berestroika este situat in Aleea Cauzasi nr. 57 (zona Unirii).

English Bar (A.P.Hilton): Punci si muzica de speriat

English Bar (A.P.Hilton): Punci si muzica de speriatSi barul englezesc din cadrul Athenee Palace Hilton organizeaza sambata, 29 octombrie o petrecere de Halloween.

Intrarea este libera, iar participantii vor primi un pahar de punci sangeros din partea casei.

Petrecerea va incepe la ora 20:00 si va include „o atmosfera de speriat si muzica terifianta’, potrivit reprezentantilor hotelului.

English Bar este situat in cadrul Athenee Palace Hilton, din Strada Episcopiei, nr 1-3.

Tonka Soul Cafe: Premii pentru costumatii

Tonka Soul Cafe: Premii pentru costumatiiCafeneaua Tonka, de la Piata Romana, organizeaza sambata, 29 Octombrie, la ora 23:00 petrecerea Tonka Trick or Treat.

Intrarea este libera, iar cea mai originala pereche costumata va primi un premiu oferit de Tonka Jeans.

Toti cei costumati primesc un shot din partea casei.

Tonka Soul Cafe este localizata in strada Biserica Amzei, nr.19 (zona Piata Romana).

Barocco Bar: Cel mai bun costum primeste o vodka

Barocco Bar: Cel mai bun costum primeste o vodkaSambata, 29 octombrie, de la ora 22:00 Barocco Bar & Club organizeaza petrecerea Halloween A-Team.

Reprezentantii clubului au declarat ca cel mai bun costum de Halloween va fi premiat cu o sticla de vodka.

Muzica din cadrul petrecerii va fi asigurata de dj-ul rezident din Disco Tineretului, Costinesti, Michael Triky, iar dupa ora 5:00 vor intra in scena The Three Musketeers: Kool, Mircea Ivan si Audiopulse.

Sursa de inspiratie pentru participanti, potrivit organizatorilor:

- machiaj strident in care sa predomine negrul care marcheaza diabolicul si rosul pe post de sange.

- unghiile lungi, vopsite in negru, dintii falsi ce aduc cu ai vampirilor, parul dezlanat si vesmintele taiate si zdrentuite.

Happy hour 23.00-24.00/ 04.00-05.00: la orice sticla de whiskey sau vodka, alaturi de o sticla de suc, pretul este de 150 lei.

Zebbra Club: Halloween cu karaoke

Zebbra Club: Halloween cu karaokeDuminica, in noaptea de 30 spre 31 octombrie, Zebbra Club organizeaza petrecerea Halloween Karaoke, incepand cu ora 21:30.

Organizatorii promit premii speciale si surprize pentru cei care vin costumati, iar intrarea este libera.

Si participantii la karaoke vor fi premiati la categoriile: cea mai buna voce, cea mai slaba voce, grupul cel mai pus pe distractie si vedeta serii de karaoke.

Zebbra Club este situat in Sos Panduri, nr. 71 (langa Academia Militara).