1. Ce gadget aveti in buzunar, la indemana?

1. Ce gadget aveti in buzunar, la indemana?Telefonul este cu siguranta cel mai util si de departe cel mai folosit gadget al meu.

2. Care a fost primul gadget din viata dvs?

Primul gadget care a avut impact in viata si implicit in cariera profesionala a fost calculatorul HC cumparat de parinti pentru ca am intrat la liceul de informatica, cotat ca fiind cel mai bun liceu la vremea respectiva.

3. Ultima achizitie din IT este...

Un smartphone.

Profil IT este o sectiune in care managerii pasionati de gadget-uri impartasesc cititorilor preferintele in materie de produse IT.

Cititi aici mai multe intervuri din sectiunea Profil IT.

4. Cel mai mare incident neplacut cu un gadget...

4. Cel mai mare incident neplacut cu un gadget...Nu am avut incidente neplacute.

5. Suma maxima pe care ati plati-o pentru achizitionarea unui telefon mobil.

Nu am stabilit o anume suma pentru a-mi cumpara un telefon.

6. Brandul si managerul favorit din IT.

De-a lungul anilor am interactionat cu foarte multe branduri si cu foarte multi manageri.

Apreciez multe branduri precum Apple, Google sau Amazon. Ca personalitate din zona de business, pe Radu Georgescu il apreciez foarte mult avand in vedere ca am lucrat impreuna in ultimii opt ani la foarte multe proiecte si am construit impreuna compania pe care acum o conduc.

Printre favoriti, daca e sa vorbim despre dezvoltare de produse, ii urmaresc si apreciez pe Steve Jobs (n.red. cofondator si CEO al Apple Computer) si Marty Cagan, atat pentru determinarea de care dau dovada, cat si pentru viziunea lor si pentru curajul de a veni pe piata cu produse care revolutioneaza industrii intregi.

In fotografie: Marty Cagan, cofondator al Silicon Valley Product Group si fost manager in companii precum Hewlett-Packard, America Online sau eBay

Sursa foto: svproduct.com

7. Daca banii nu ar avea valoare, care este gadgetul pe care vi-l doriti?

7. Daca banii nu ar avea valoare, care este gadgetul pe care vi-l doriti?Nu cred ca lucrul care restrictioneaza utilizarea unui gadget este costul, iar exemplul cel mai elocvent il avem in cazul iPhone, un produs care in primii ani a ajuns la o cota de piata de 20% (n.red. analistii se asteapta ca anul acesta telefoanele iPhone sa reprezinte in jur de 20% din vanzarile de terminale smartphone) tocmai pentru ca s-a concentrat pe ce este cel mai important la un gadget, si anume scopul lui si usurinta in utilizare.

8. Ce gen de site-uri accesati frecvent ? Care este site-ul dvs favorit ?

In general citesc site-uri de tehnologie si analiza de business. De asemenea, citesc principalele site-uri de stiri si de afaceri din Romania, accesand adeseori variantele pentru mobil. Ziarul Financiar si Wall-Street sunt printre site-urile pe care le accesez frecvent.

9. Care este ultima achizitie facuta online?


Datorita faptului ca am foarte multe lucruri de facut intr-un timp foarte scurt, apelez foarte des la internet pentru a comanda carti, electronice, electrocasnice si jucarii pentru baietelul meu. Ultima achizitie este un set de electrocasnice pentru echiparea completa a unei bucatarii.

10. Ce reprezinta pentru dvs. internetul ?

10. Ce reprezinta pentru dvs. internetul ?Internetul este obiectul muncii pentru mine si, mai exact, securizarea platilor online si dezvoltarea unei platforme usor de utilizat in internet pentru a comanda online.

11. Cum ar fi o zi din viata dvs. daca nu ar exista internetul?

Ar fi o zi la fel de frumoasa, cred pentru ca m-ar ajuta sa gandesc "out of the box¨ si sa ma intorc la birou cu idei noi si plin de energie. Contrar asteptarilor, apelez de multe ori la astfel de zile "offline".

12. Ce preferati: desktop, notebook ori tableta?

Notebook categoric.

13. Metoda de comunicare preferata.

13. Metoda de comunicare preferata.Sunt un mare adept al comuncarii si prin urmare utilizez orice metoda de comunicare. Imi place sa lucrez cu oamenii foarte mult si, in consecinta, cel mai des apelez la intalniri si telefoane.

14. Ce gadget, care nu exista in piata, ati crea astazi?


Hehe, interesanta intrebare.

Cred ca m-as gandi sa imping si mai departe nevoia de socializare a oamenilor si as crea un dispozitiv care pe langa locatie si text sa comunice si imagini live. Imaginati-va ca pe un site precum Facebook puteti calatori alaturi de prieteni in concediile lor. Nu ar fi cool?