Radu Craciun: Presiunea Pilonului II pe buget este mult mai mica decat cea a generata de majorarea punctului de pensie si de pensiile speciale

Deasupra functionarii Pilonului II de pensii pluteste inca incertitudinea. Jucatorii din piata asteapta un document oficial din partea autoritatilor pe aceasta tema, care intarzie sa apara. Pana atunci, administratorii de pensii private continua sa explice beneficiile sistemului, de ce acesta nu reprezinta o povara pentru bugetul asigurarilor sociale si, mai ales, de ce un fond de stat care sa administreze banii romanilor de pensie nu reprezinta o varianta viabila. Presedintele Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania, Radu Craciun, a punctat, in cadrul emisiunii Profesionistii in Banking, si unul din putinele aspecte pozitibve ale acestor discutii si anume faptul ca romanii au devenit mult mai constienti de existenta si benefiicile Pilonului II.


« Vezi articolul integral despre dezbatere


Comenteaza

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

Setari Cookie-uri