BMW aduce conceptele i3 si i8 la Geneva, alaturi de noua generatie Seria 3, Seria 1, Seria 6 Gran Coupe, X6, M550d xDrive Sedan, M6 Coupe, X6 M50d xDrive, X5 M50d xDrive.
BMW M6 Coupe 560 CP devine cel mai rapid BMW de serie produs vreodata, cu o acceleratie 0-100 km/h in 4,2 secunde.

Seria 6 Gran Coupe, primul model coupe cu patru usi din istoria marcii, este unul din principalele puncte de atractie in cadrul standului BMW. Proportiile clasice de coupe BMW, cu console scurte, capota alungita si ampatament marit, definesc un stil dinamic si elegant. Pentru BMW Seria 6 Gran Coupé sunt disponibile trei motoare cu tehnologie BMW TwinPower Turbo (320 CP, 313 CP si 450 CP).

Toate variantele modelului sunt echipate cu o transmisie automata sport, cu opt trepte. Sistemul inteligent de tractiune integrala xDrive va fi disponibil pentru varful de gama. Noul model va debuta in vara acestui an, cu un pret de pornire de 83.600 euro cu TVA pentru versiunea 640i Gran Coupe.

Prin cele patru premiere de la Salonul Auto de la Geneva, BMW M GmbH va marca startul unei game complet noi de produse. Primii reprezentanti ai acestui nou segment vor fi modelele BMW M550d xDrive, BMW M550d xDrive Touring, BMW X5 M50d si BMW X6 M50d. BMW M550d xDrive accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,7 secunde.

Din primavara 2012, produsele BMW M Performance ce privesc trenul de rulare, suspensia, aerodinamica si cockpitul vor fi disponibile pentru BMW Seria 5 Sedan, noul BMW Seria 3 Sedan si noul BMW Seria 1.

BMW X6 este singurul automobil din cadrul gamei BMW X care este disponibil optional cu faruri LED adaptive cu incepere din primavara 2012.

BMW i3 va fi produs la uzina BMW din Leipzig in 2013, urmand a fi primul automobil premium din lume care va avea propulsie electrica. Startul productiei de serie a modelului BMW i8 va urma la scurt timp dupa aceea. Masina sport cu transmisie hibrid plug-in va fi lansata pe piata la inceputul anului 2014.

Editia 2012 a Salonului Auto de la Geneva marcheaza debutul unor motoare suplimentare pentru noul BMW Seria 3 Sedan. Fiecare cu patru cilindri, o capacitate de 2,0 litri si tehnologie BMW TwinPower Turbo, BMW 316d 116 CP, BMW 318d 143 CP si BMW 320i 184 CP.

Pachetul M Sport pentru noul BMW Seria 3 Sedan este si el prezentat alaturi de noile motoare. In plus, BMW ActiveHybrid 3 va fi prezentat la Geneva, lansarea pe piata avand loc anul acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri