AutoItalia Group, unic importator al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, SsangYong si Honda continua seria succeselor din anul 2005, inregistrand in primele trei luni ale anului 2006 o crestere de 31% la vanzarile de autovehicule, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Compania a realizat aceasta crestere pe baza modelelor deja existente in oferta AutoItalia Group din 2005 si a reusit de asemenea sa impuna pe piata, in foarte scurt timp, inca doua noi modele: SUV-ul SsangYong Kyron si celebra Alfa 159, vanduta in 26 de exemplare la doar o luna de la lansare.

Modelul Fiat Panda a inregistrat in aceste prime trei luni o crestere de 86% fata de aceasi perioada a anului trecut in timp ce Fiat Doblo Panorama s-a impus cu o crestere de 50% pe un sector care devine din ce in ce mai competitiv. Cresterea globala pentru Fiat Autoturisme a fost de 30%.

Divizia de Vehicule Comerciale Usoare a Fiat se mentine de asemenea pe un trend ascendent cu o crestere de 29% per total si de peste 50% la gama Ducato, deja un reper de calitate, fiabilitate si versatilitate in industria auto de profil.

La Alfa Romeo cresterea acestor luni a fost de 46%, demonstrand inca o data preferinta crescanda a romanilor pentru una dintre cele mai prestigioase marci de masini din lume.

La acestea se adauga o crestere constanta a marcii SsangYong (39%) care, dupa succesul modelului Rexton a continuat si cu cel al noului Kyron si pregateste acum lansarea face-lifului Rexton si a modelului Actyon.

Lancia, o marca intrata de curand in portofoliul AutoItalia Group se mentine pe un trend ascendent in timp ce vanzarile la motocicletele Honda au crescut cu peste 55%.

Aceasta perioada este doar inceputul unui an foarte intens pentru AutoItalia Group, ce urmeaza sa lanseze in viitorul apropiat o serie de noi modele care au inregistrat succese internationale remarcabile atat din punct de vedere comercial cat si din cel al imaginii. Este vorba despre Fiat Albea FL, Grande Punto, Noul Fiat Stilo dar si Alfa 159 SW, Alfa Spider, Alfa Brera si SsangYong Actyon.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri