Ford Motor a anuntat ca urmatorul pas in eforturile de restructurare este inchiderea permanenta a fabricilor din Norfolk, Va si St. Paul, Minn. Inchiderea fabricilor se va face pana in 2008. Decizia de a inchide productia in aceste fabrici nu este una usoara si sunt cu adevarat ingrijorat de ce se va intampla cu angajatii Ford, familiile lor si comunitatea. Din pacate acesti pasi sunt necesari pentru a misca afacerea spre posperitate , declara Mark Fields, presedintele Ford America.

Cele doua fabrici care vor fi inchise vor aduce cu sine concedierea celor 30.000 de oameni. In luna ianuarie, Ford a inchis 14 fabrici. Ford incearca sa reduca costurile cu pana la 6 miliarde de dolari pana in 2010 si sa faca profitabila parte auto nord americana in urmatorii doi ani.

Pe lista neagra se mai gasesc alte cateva fabrici inclusiv cele din Missouri, Georgia si Michigan. Fabrica Batavia Transmission din Ohaio si Windsor Casting din Ontario sunt de asemenea incluse in aceasta lista. Fabica din St. Paul construieste momentam cel mai mic pickup Ranger. Acest model a inregistrat o scadere in vanzari de 1% de la 9% la 9.809% in luna martie. Ford a anuntat inchiderea fabicii din Norfolk, cea care cabrica best-sellerul fabricantului de automobile, modelul F 150.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri