Brandul japonez Mazda a inregistrat vanzari in crestere cu 42% in primele 10 luni pe piata romaneasca, la 669 de unitati.

In luna octombrie volumul vanzarilor Mazda a fost de 84 de unitati. Vanzarile Mazda in Romania continua sa creasca intr-un ritm rapid, inscriindu-se in trendul obtinut de companie si pe plan international.

Cel mai bine vandut model din primele 10 luni este Mazda CX-5, cu 288 de unitati si o crestere cu 48% comparativ cu anul anterior. Topul celor mai cautate modele ale companiei pe plan local este completat de Mazda3 si Mazda6, care au inregistrat volume mai mari cu 56%, respectiv 26%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri