Circulatia rutiera pe Bulevardul Eroilor, unde in urma cu un an s-a surpat drumul din cauza lucrarilor de extindere a magistralei de metrou, va fi reluata incepand de vineri.

Reprezentantii companiei Metrorex au anuntat ca restrictiile de circulatie pe Bulevardul Eroilor, intre Bulevardul Eroii Sanitari si strada Sfantul Elefterie, vor fi ridicate incepand din 16 decembrie, conform News.ro.

Lucrarile de suprafata din zona Eroilor, respective pasajul pietonal dintre cele doua statii, cu refacerea parcului, vor fi incheiate in noiembrie 2017. Circulatia rutiera in acele zone va fi reluata etapizat, respectiv in luna martie 2017 pe Bulevardul Eroii Sanitari, intre Bulevardul Eroilor si Splaiul Independentei, si in august 2017 pe Splaiul Independentei, adiacent cu Bulevardul Eroilor, potrivit sursei citate.

Termenul de reluare a circulatiei rutiere a fost amanat de mai multe ori. Municipalitatea anunta, in 21 martie, ca fost reluat traficul in ambele sensuri pe Bulevardul Eroilor, pana la intersectia cu Bulevardul Eroilor Sanitari, si in continuare pe Bulevardul Eroilor Sanitar, dar raman inchise tronsonul de pe Bulevardul Eroilor cuprins intre Bulevardul Eroilor Sanitari si strada Carol Davila, precum si tronsonul de pe Bulevardul Eroilor Sanitari cuprins intre bulevardul Eroilor si Piata Operei.

Problemele pe Bulevardul Eroilor si pe Bulevardul Eroilor Sanitari din Bucuresti au aparut pe 12 decembrie 2015, dupa ce terenul s-a surpat din cauza lucrarilor facute pentru extinderea magistralei de metrou, existand riscul de prabusire a soselei. Dupa surparea soselei, au fost evacuati 14 adulti si trei copii din imobilele afectate.

Utilajul care fora tunelul la Magistrala 5 de metrou Eroilor-Drumul Taberei a spart un put mare de apa. Pamantul s-a surpat in doua locuri: in fata la Restaurnatul Derby, pe o suprafata de 30 de metri patrati, si la intersectia bulevardelor Eroilor si Eroii Sanitari, tot pe o suprafata de 30 de metri patrati. Primaria Capitalei spunea, in urma cu un an, ca toate costurile pentru refacerea infrastructurii, inclusiv a celei subterane, in zona Eroilor, vor fi decontate de constructor, asocierea Astaldi (Italia) - FCC Construccion (Spania) - Delta ACM (Romania) - AB Construct (Romania).

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri