MINI John Cooper Works Clubman, modelul care si-a facut debutul international la Salonul Auto de la Paris, poate fi comandat in Romania la un pret de pornire de 36.840 euro cu TVA.

MINI John Cooper Works Clubman vine cu o gama larga de dotari standard care include faruri LED, MINI Driving Modes (moduri de condus MINI), Park Distance Control (controlul distantei de parcare), Comfort Access, Radio MINI Visual Boost, butoane multifunctionale pe volan si tempomat cu functie de franare.

Noul model aduce si prima combinatie intre actualul motor de 2,0 litri, pe benzina, cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala ALL4.

Motorul cu patru cilindri, cu tehnologie MINI TwinPower Turbo Technology, dezvolta o putere maxima de 231 CP, ceea ce face ca nivelul puterii sa fie mai mare cu 39 CP decat cel oferit de MINI Cooper S Clubman.

Noua versiune a sistemului ALL4 beneficiaza de o optimizare a masei si a eficientei gratie reglarii electrohidraulice.

Imbunatatirea la nivelul proprietatilor aerodinamice este adusa de Air Curtains si Air Breathers, dar si de alte particularitati de design specifice pentru modelele John Cooper Works. Sectiunea frontala se distinge prin prizele de aer foarte mari, dispuse la spre exterior, care au luat locul luminilor de parcare si al proiectoarelor de ceata.

Sportivitatea automobilului este evidenta si datorita pragurilor laterale, specifice modelului. Spatele lat atrage prin sistemul de evacuare sport, care se termina cu tevile de esapament duble, de forma conica, integrate, dar si prin spoilerul John Cooper Works. Grila hexagonala a radiatorului are un model in structura de fagure si un element transversal in nuanta Chili Red, la care se adauga logo-ul John Cooper Works, pe care il regasim si pe hublouri sau in spate.

Caroseria este finisata in nuanta Rebel Green, cu finisaje contrastante de culoare rosie - acoperisul si capacele oglinzilor retrovizoare. Designul poate fi accentuat prin benzile sport de culoare rosie sau neagra, care sunt disponibile optional, exclusiv pentru modelele John Cooper Works.

La interior, noul MINI John Cooper Works Clubman isi rasfata ocupantii cu cinci locuri integrale, in timp ce spatiul portbagajului este de 360 de litri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri