Centrul de inginerie al Renault, denumit Renault Technologie Roumanie, va face in acest an 500 de angajari, prin intermediul unor forumuri de recrutare, cel de-al doilea eveniment de acest gen fiind planificat pentru sambata, iar posturile vizate sunt in principal de ingineri si tehnicieni.

Forumul de recrutare de la Galati este al doilea din acest an, dupa cel din luna februarie, de la Ploiesti. In luna mai va fi organizat un eveniment similar in Bucuresti, in iunie la Iasi, in septembrie la Bacau, iar in noiembrie inca unul la Bucuresti.

"Este al doilea an in care organizam forum de recrutare la Galati. Stim ca aici exista oameni bine pregatiti in inginerie mecanica, inginerie electrica si electronica sau stiinta materialelor si dorim saa tragem cat mai multi in echipele RTR. Ceea ce le propunem noi este o cariera in inginerie, unica in Romania, in domeniul proiectarii si testarii de automobile, pentru unul dintre cei mai mari constructori mondiali de vehicule", a declarat directorul de resurse umane al RTR, Dana Oprisan.

Posturile vizate de Renault Technologie Roumanie (RTR) pentru forumul de sambata (5 aprilie) de la Galati sunt arhitect vehicul, conceptor caroserie, conceptor echipament caroserie, conceptor sisteme sasiu, conceptor sisteme electrice si conceptor mecanica - motor si cutie de viteza, potrivit unui comunicat al Centrului.

Forumul de la Galati va incepe la ora 9:00 cu o prezentare a Renault Technologie Roumanie si a meseriilor practicate in cadrul companiei.

Apoi, vor urma testele aplicate candidatilor (teste tehnice, de logica si de limbi straine), iar in a doua parte a zilei vor avea loc interviurile individuale. Exista posibilitatea ca ofertele de angajare sa fie facute pe loc pentru candidatii care vor corespundecerintelor RTR, potrivit companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri