Porsche va prezenta in martie 2009 in premiera la Salonul Auto de la Geneva o versiune diesel a SUV-ului Cayenne, au confirmat oficialii companiei, potrivit presei internationale.
Pentru the Porsche Cayenne TDI, compania se asteapta la vanzari de peste 15.000 de unitati pe an, la un pret de circa 55.000 de euro.

Audi va furniza pentru Porsche un motor V6 diesel de 3,0 litri si 240 de cai putere.

Cayenne este unul dintre cei mai importanti concurenti pentru Audi Q7, din care au fost construite anul trecut 36.169 de unitati.

Potrivit reprezentantilor Porsche, Audi nu se teme ca si-ar putea pierde din clientii Audi Q7 TDI odata cu lansarea Cayenne 3.0 TDI.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri