Compania Rombat, cel mai mare producator de baterii auto din Romania, a inaugurat langa Bucuresti, in comuna Jilava, cel de-al noualea centru logistic, printr-o investitie de 440.000 euro, dupa ce ieri compania a inaugurat un alt centru logistic, la Braila, de circa 400.000 euro.
Centrul Rombat Bucuresti a presupus ridicarea unei cladiri noi, cu o suprafata construita de 360 de metri patrati. Centrul cuprinde un show-room modern, un depozit cu o capacitate de 8.000 de baterii si un service auto in care clientii pot beneficia de un service rapid pentru instalatia electrica a autovehicului si de service integral pentru baterie, potrivit NewsIn.

"Cerinta pentru baterii Rombat a crescut foarte mult in ultimii ani in zona. Acest lucru ne-a determinat sa realizam o astfel de investitie pentru a fi mai aproape de clienti, oferind flexibilitate in aprovizionare, dar si un serviciu mult mai rapid si profesionist", a afirmat directorul general al Rombat, Ioan Repede.

Serviciile oferite de noul centru cuprind vanzarea en-gros de baterii auto, dar si verificarea gratuita a bateriei auto si schimbarea acesteia.
Cele doua noi centre inaugurate, din Braila (pe 7 iulie) si cel din Bucuresti (joi, 8 iulie), se alatura celor din Brasov, Craiova, Deva, Iasi, Ramnicu Valcea si a altor doua puncte de lucru in Bucuresti si Oradea.

Compania Rombat SA implineste in acest an 30 de ani de activitate. Cifra de afacere a companiei bistritene a fost anul trecut de 70,58 milioane dolari. De asemenea, cifra de afaceri a Rombat SA s-a ridicat in primele sase luni din acest an la 28,8 milioane euro, in crestere cu 29,14% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In 2009, compania a vandut 2 milioane de unitati, in crestere cu 30% fata de 2008 (cand s-au vandut 1,5 milioane de unitati), iar pentru acest an se estimeaza o vanzare de peste 2,1 milioane de unitati. Capacitatea de productie este de peste 2.300.000 baterii pe an.

Programul de investitii pentru anul 2010 se ridica la aproximativ 13,5 milioane euro. Rombat are in total 680 angajati (din care 90 lucreaza in locatia de valorificare a plumbului din baterii deseu). Compania a dezvoltat totodata o retea de service, care cuprinde aproximativ 100 de reprezentante la nivel national.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri