Renault va produce anul acesta 660.000 de vehicule low-cost, cu 100.000 de masini mai mult ca in 2009, din care 80.000 vor fi Duster, a declarat Gerard Detourbet, responsabil pentru masinile low-cost Renault, potrivit usinenouvelle.com
“Un nou record de vanzari este asteptat pentru modelele Logan, Sandero si Duster, comercializate sub marca romaneasca Dacia in Europa si Renault in Rusia, Asia si America Latina”, a declarat Detourbet, pentru cotidianul francez La Tribune.

Patrick Pelata, directorul general delegat operatiuni Group Renault, a spus ca cererea pentru Duster este peste asteptari, iar anul acesta modelul va depasi 80.000 de unitati.

“Am strans 67.000 de comenzi pentru modelul Duster in Europa, dublu fata de cat am prevazut”, a declarat Pelata.

Dacia Duster a ajuns al doilea cel mai vandut SUV din Franta in primele sase luni ale anului 2010 cu 5.335 de unitati, pe primul loc fiind modelul VW Tiguan cu 6.448 de unitati.

Fabricat in Romania, Duster va intra in productie in Brazilia la jumatatea anului 2011, iar in Rusia la finalul anului viitor. In India, SUV-ul ar putea ajunge in 2012, iar in Columbia in 2011.

Cititi si Cum va ajunge Duster cel mai vandut model Dacia.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri