Bogdan Constantinescu, noul sef Printec Group Romania

Bogdan Constantinescu, noul sef Printec Group Romania

Printec Group, una dintre cele mai mari companii de pe piata de solutii bancare si tehnologia informatiei anunta numirea lui Bogdan Constantinescu in pozitia de director general pentru Printec Group Romania si Republica Moldova.

Bogdan Constantinescu lucreaza in industria IT&C din 1991 si a ocupat intre timp functii de conducere in companii precum CISCO, IBM si Microsoft. Are 48 de ani si este absolvent al departamentului de Electronica Aplicata din cadrul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, Institutul Politehnic Bucuresti.

Grupul Lowe l-a numit pe Vasile Alboiu sef pe creatie

Grupul Lowe l-a numit pe Vasile Alboiu sef pe creatie

Grupul Lowe l-a numit pe Vasile Alboiu in functia de Chief Creative Officer (CCO), pozitie din care va coordona activitatea tuturor echipelor de creatie din grup, de la creatie traditionala, creatie digitala, PR si BTL.

Vasile Alboiu are experienta ca art director, producator, scenograf, regizor de scurt metraj si de animatie stop-motion. In ultimii doi ani, Alboiu a fost director de creatie al agentiei SeniorHyper, functie in care a creat campanii digitale pentru Orange, ING, Napolact si Wrigley.

Madalina Rachieru, promovata ca partener la Clifford Chance Badea

Madalina Rachieru, promovata ca partener la Clifford Chance Badea

Casa de avocatura Clifford Chance Badea anunta promovarea Madalinei Rachieru in pozitia de partener.

Cu o experienta de peste 13 ani, Madalina Rachieru coordoneaza activitatea de piete de capital a biroului Clifford Chance Badea. In urma acestei promovari, ea se alatura celor doi parteneri care coordoneaza activitatea de la Bucuresti - Daniel Badea, Managing Partner, si Nadia Badea. In plus, inca doi dintre cei sapte counseli din echipa Clifford Chance Badea, cu expertiza in practicile Corporate si M&A, respectiv Banking & Finance/ Project Finance sunt implicati in acest moment in procesul de promovare la parteneriatul global.

O romanca, numita purtator de cuvant la Erste Group

O romanca, numita purtator de cuvant la Erste Group

Carmen Staicu (32 de ani) va prelua, de 1 mai, functia de purtator de cuvant si sef al departamentului de comunicare externa al Erste Group Bank AG. Romanca o inlocuieste pe Hana Cygonkova, care va avea un alt rol in cadrul Erste Group.

Carmen Staicu s-a alaturat departamentului de comunicare externa al Erste Group in 2011. Anterior, ea a ocupat pozitia de senior account manager in cadrul agentiei Grayling Romania, cu sediul in Bucuresti.

Schimbari in cadrul Consiliului de Supraveghere al Bancii Comerciale Carpatica

Schimbari in cadrul Consiliului de Supraveghere al Bancii Comerciale Carpatica

In cadrul intalnirii adunarii generale extraodinare a actionarilor din data de 28 aprilie anul curent, Nicolae Petria, presedintele consiliului de supraveghere al Bancii Comerciale Carpatica si Doina Toader, membru al consiliului si-au prezentat demisiile din functiile ocupate din anul 2012.

Decizia acestora a survenit pe fondul unor viziuni diferite fata de cea a actionarilor cu privire la evolutia bancii. Nicolae Petria este unul dintre principalii membri fondatori ai Bancii Comerciale Carpatica, fiind bancher cu o experienta profesionala de 38 de ani in domeniul economic si de asemenea conf. univ. dr. in cadrul Facultatii de Stiinte Economice Sibiu.

Sursa foto: Schimbari management/Shutterstock.com