Universitatea Politehnica din Bucuresti pare a fi o uzina de prelucrat creiere multilateral dezvoltate: de aici au carmit multi catre publicitate, presa, antreprenoriat de toate culorile, ba chiar si spre lumea spectacolului - ne amintim desigur de trupa Divertis, formata, printre altele, din ingineri. Vlad Maris are si el formatie de inginer, tot de la UPB, la care a atasat un master, apoi doctoratul. Toate, in acelasi domeniu tehnic, titlul lucrarii sale de doctorat fiind „Conceperea, studiul si optimizarea unei oglinzi Fresnel poligonale adaptate unei microcentrale solare Stirling cu cogenerare si stocaj in hidrogen si in saruri topite”... Iar dupa atata carte, Vlad Maris, absolvent de Inginerie economica in domeniul mecanicii si masterand in Sisteme termice, frigorifice si de climatizare, isi conduce astazi propria afacere... in domeniul modei pentru barbati.

Poate ai avut norocul de a-ti urma visul din copilarie: sa faci ciocolata, sa predai matematica la liceu, sa conduci o mare companie sau sa ajungi pe scena - esti actor! Dar daca nu ti-ai gasit drumul potrivit la timp? Unii nu au sansa asta niciodata in viata. Si totusi, am gasit profesionisti care si-au gasit calea in cariera inca din perioada facultatii, chiar daca studiile alese reflectau mai degraba „ce e bine sa faci”, mai degraba decat „ce iti place sa faci”. Citeste si primele doua episoade, povestea lui Mihai Gongu, de la GMP Advertising, si a liderului Fundatiei Ceata, Tiberiu-Cezar Tehnoetic.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Sursa foto: cariereonline.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri