"Succesul profesional este rezultatul unei atitudini curajoase, in care cele mai importante roluri le joaca acceptarea provocarilor, deschiderea catre nou si perseverenta. Toate acestea sustinute prin valori morale”, spune Elena Pap, care ocupa functia de Director General la Up Romania de peste zece ani, scrie Revista CARIERE.

Si-a inceput cariera profesionala pe vremea comunismului, in 1987, cand s-a angajat ca economist in industria alimentara. A lucrat pe acest post timp de opt ani si afirma ca perioada aceea a reprezentat pentru ea o ocazie sa-si dezvolte trasaturi precum rigurozitatea, disciplina si solidaritatea. „Am reusit cumva sa evit «matritarea» caracteristica epocii respective, pentru ca eram la inceput de drum in formarea mea profesionala. Oricum, perioada in care am lucrat in acel regim a fost una relativ scurta”, povesteste Elena.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri