Ambient Sibiu, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de distribuitie a materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare, a inaugurat un nou centru comercial in orasul Borsa din regiunea Maramuresului.

Cu 16 unitati la nivelul intregii tari, Ambient Sibiu isi consolideaza astfel prezenta in partea de nord a tarii, dupa inaugurarea unui alt centru comercial la Sighetu Marmatiei si a unui depozit de materiale de constructii la Satu Mare.

Compania Ambient mai este prezenta si in orasele Baia Mare si Bistrita cu 2 centre comerciale de dimensiuni mari.

Noul centru comercial Ambient se intinde pe o suprafata de de 650 mp.

Inaugurarea noului centru comercial vine dupa ce in primavara acestui an Ioan Ciolan (foto), proprietarul si directorul general al companiei declara pentru Wall-Street.ro ca actualele conditii si premise din piata de bricolaj nu ii incurajeaza sa dechida noi unitati, cel putin nu in acest an.

In ciuda unui avans al afacerilor de peste 47% in ultimii doi ani, antreprenorul roman spune aatuncica nu planuieste extinderea retelei de magazine sustinand ca nu este momentul propice pentru astfel de investitii.

“Pentru Ambient, 2013 va fi un an caracterizat prin consolidare si eficienta. Suntem prudenti si foarte atenti la miscarile din piata, dar nu previzionam noi deschideri de magazine nici in acest an si nici in perioada urmatoare. Ne vom concentra pe magazinele deja deschise, iar fondurile si investitiile vor fi directionate catre showroom-uri, proiecte precum Casa Demostrativa sau mentenanta”, a precizat reprezentantul companiei din Sibiu pentru wall-street.ro, in luna aprilie.

Ambient Sibiu a raportat la nivelul anului trecut afaceri de 150 milioane de euro, in crestere cu peste 10 procente fata de anul precedent si tinteste o crestere a business-ului in acest an la peste 165 de milioane de euro.

Principalii concurenti de pe piata ai Ambient sunt Dedeman, Praktiker, Bricostore, Baumax sau Hornbach.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri