Firma de avocatura Biris Goran anunta lansarea oficiala pe piata de consultanta juridica din Romania. Firma ofera servicii juridice cu un inalt grad de complexitate si specializare in patru domeni dintre cele mai active si dinamice: domeniul fiscal, tranzactii imobiliare, fuziuni si achizitii si dreptul concurentei, si intentioneaza sa dezvolte un departament de finantare si piata de capital.

Partenerii fondatori ai fimei au intre 7 si 11 ani de activitate in consultanta juridica in cadrul unor firme internationale de avocatura, fiind recunoscuti in comunitatea de afaceri si legala ca experti in domeniile de specializare. Trei dintre cei patru parteneri sunt educati si admisi sa practice avocatura in Statele Unite ale Americii.

Echipa de taxe va fi condusa de Gabriel Biris, expert in fiscalitate si optimizarea investitiilor. Gabriel Biris a fost anterior partener in cadrul Haarmann Hemmelrath si a contribuit la elaborarea noului Cod Fiscal. Gelu Goran este specializat in dreptul concurentei si fuziuni si achizitii si a oferit consultanta de specialitate pentru unele dintre cele mai importante achizitii din ultimii ani de pe piata romaneasca. Victor Constantinescu, recunoscut ca expert in tranzactii imobiliare, va coordona echipa de real estate, din care face deja parte Raluca Nastase, asociat senior al firmei si fost consultant pentru Avrig 35 si Cefin. Dan Visoiu, avocat romano-american cu o vasta experienta tranzactionala in centrul si estul Europei va conduce echipa de fuziuni si achizitii.

Firma intentioneaza sa-si creasca echipa la peste 15 avocati pana la sfarsitul anului 2006. Biris Goran are in prezent, pe langa cei patru parteneri fondatori, o echipa de sase avocati asociati, cu experienta bogata in firme internationale de avocatura.
Biris Goran a acordat deja asistenta in tranzactii imobiliare in domeniul hotelier, al parcurilor de afaceri si al centrelor logistice si pentru o emisiune de obligatiuni in strainatate. La numai doua luni de la infiintare, portofoliul de clienti ai Biris Goran include oameni de afaceri romani, corporatii multinationale si fonduri de investitii, cu precadere din Europa, Statele Unite ale Americii si Israel.

"Echipa Biris Goran imbina standardele si experienta internationala cu expertiza in sistemul de drept romanesc. Clientii cauta companii de avocatura specializate pe domeniile lor de business, care sa le ofere servicii de calitate, expertiza, pragmatism si atentie, ceea ce noi oferim declara Gabriel Biris, partener al Biris Goran.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri