Bebe Tei și Farmacia Tei vor fi deschise în vara acestui an în ElectroPutere Mall, din Craiova, unde vor ocupa o suprafață de aproximativ 2.400 de metri pătrați. Românii vor găsi în cele două magazine peste 60.000 de produse din toate categoriile de interes, de la dermato-cosmetice și cosmetice, puericultură mică și mare, îngrijire mama și copil, alimentație sănătoasă, jucării, medicamente cu și fără rețetă medicală și până la produse veterinare.

„Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie și ne bucurăm că din vară vom fi prezenți cu conceptul nostru și în Craiova, în ElectroPutere Mall. Este o deschidere importantă în strategia noastră de extindere, și suntem convinși că Bebe Tei și Farmacia Tei vor avea un impact pozitiv în rândul clienților centrului comercial”, a declarat Roxana Maftei, fondatoarea Farmacia Tei.

Lanțul de farmacii Farmacia Tei, condus de antreprenoare Roxana Maftei, este prezent pe piața din România din 1992, fiind unul dintre cele mai populare branduri românești care au trecut testul timpului și care au fost reziliente în fața mai multor crize. Prima unitate Farmacia Tei a fost deschisă în urmă cu 31 de ani, în cartierul Tei, din sectorul 2 al Capitalei.

Magazinul Bebe Tei a luat naștere in 2011, fiind desprins din Farmaciei Tei, urmând ca din anul 2014 să opereze ca entitate separată, fiind dezvoltată împreună cu Irina Ciubotaru, în calitate de coacționar. Încă de la deschidere, Bebe Tei a vrut să aducă parinților un concept original de magazine care să raspundă nevoilor întregii familii, adaptând sortimentația și oferind o gamă variată de peste 60.000 de produse și nu in ultimul rând oferind consiliere specializată pentru toate categoriile de produse pe care magazinul le pune la dispoziție.

Bebe TeiSursa foto: Farmacia Tei

În 2022, Pavăl Holding, vehicul de investiții controlat de Dragoș și Adrian Pavăl, care deține Dedeman și multiple alte investiții in Romania, a anunțat încheierea unui parteneriat prin preluarea de către Pavăl Holding a unui pachet de acţiuni reprezentând 30% din capitalul social al Farmaciei Tei și Bebe Tei. Pe parcursul tranzacției, Grupul Tei a fost asistat de firma de avocatură Clifford Chance Badea, în timp ce Pavăl Holding a beneficiat de serviciile societații de avocatura KPMG Legal-Toncescu și Asociații împreună cu KPMG Advisory și KPMG Tax.

Noile unități sub brandurile Farmacia Tei și Bebe Tei se deschid la ElectroPutere Parc din Craiova, deținut și administrat de grupul francez de real estate Catinvest, care mai are în portofoliu și alte câteva centre comerciale din România: galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri