Societatea de avocatură Buju Stanciu & Asociații, cunoscută pentru abordarea sa inovatoare, a fost acceptată în rețeaua internațională Legal Network International. Această aderare marchează un moment important în expansiunea firmei pe scena juridică globală.

Legal Network International este o alianță internațională de firme de avocatură independente, membrii săi fiind recunoscuți în directoarele juridice precum „Chambers & Partners”, „The Legal 500”, „Best Lawyers” și „Who's Who Legal”.

„Suntem foarte încântați de aderarea Buju Stanciu & Asociații ca noul nostru membru din România. Rețeaua a fost impresionată de dinamismul și abordarea extrem de modernă a partenerilor Buju Stanciu & Asociații. Buju Stanciu & Asociații sunt adevărați antreprenori juridici cu o mentalitate de start-up. Firma va îmbogăți Legal Network International nu doar prin acoperirea unei jurisdicții importante din Europa Centrală, ci și prin expertiza avocaților săi în domenii juridice noi, precum blockchain, criptomonede sau inteligență artificială. Așteptăm cu nerăbdare o cooperare fructuoasă între Buju Stanciu & Asociații și toți ceilalți membri ai Legal Network International", a declarat Marc Gouden, președinte al comitetului director LNI și partener în cadrul Philippe & Partners.

„Parteneriatul nostru cu Legal Network International reflectă angajamentul Buju Stanciu & Asociații față de clienți și are drept scop furnizarea de soluții juridice cross-border, specifice domeniilor moderne în care ne specializăm", a pecizat Dumitru Lazăr, partener în cadrul firmei.

„Alăturarea la LNI este un pas strategic pentru Buju Stanciu & Asociații, consolidându-ne astfel prezența și serviciile pe piața juridică internațională”, a declarat Victor Buju. Totodată, Marius Stanciu, co-fondator, a completat: „Această afiliere ne permite să lucrăm alături de experți juridici consacrați pe piața internațională și să stabilim conexiuni vitale pentru clienții noștri".

Despre Buju Stanciu & Asociații

Buju Stanciu & Asociații este o societate de avocatură ce se remarcă printr-o gamă extinsă de servicii juridice, adaptându-se la nevoile diverse ale clienților săi. Societatea, fondată de Victor Buju și Marius Stanciu, oferă consultanță juridică atât în domenii tradiționale, cum ar fi dreptul comercial, proprietate intelectuală și litigii, cât și în sectoare inovatoare precum tehnologii emergente, inclusiv inteligență artificială și blockchain.

Sursa foto: Buju Stanciu & Asociații

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri