Compania de transport pasageri Dacos si-a majorat capitalul social, prin absorbtia societatilor Dacos Parts si Dacos Service, de la 0,457 milioane lei la 0,523 milioane lei, conform unei raportari a companiei, publicate in Monitorul Oficial.

Actionarii Gheorghe Ogreanu si Alexandru Petrescu s-au retras din actionariatul noii societati Dacos, constituita prin absorbirea de catre Dacos SRL a companiilor Dacos Parts SRL si Dacos Service SRL, cesionandu-si partile sociale lui Dan Petrescu, care devine astfel actionar unic al Dacos SRL, se mai spune in Monitorul Oficial.

"Societatea comerciala Dacos Parts SRL si societatea comerciala Dacos Service SRL se dizolva, fara lichidare, urmand sa fie radiate de la Oficiul Registrului Comertului si va avea loc transmiterea universala a patrimoniilor lor catre societatea comerciala Dacos SRL", se mai mentioneaza in Monitorul Oficial.

Dacos se ocupa cu transportul intern si international de pasageri, turism, comercializarea de lubrifianti si produse petroliere, intretinere si reparatii auto si taximetrie. Potrivit datelor companiei, autocarele Dacos transporta anual circa 1,5 milioane de pasageri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri