Posta Romana a redevenit, la inceputul lunii decembrie, distribuitorul facturilor E.ON Energie Romania, contractul, valabil pentru o perioada de 18 luni, presupunand livrarea a 2 milioane de plicuri/luna pentru 1 milion de lei/luna, au declarat reprezentantii operatorului postal.

In perioada perioada august - noiembrie, o parte din facturile E.ON au fost distribuite de Total Post, dar furnizorul de gaze naturale si energie electrica a fost nevoit sa renunte la colaborarea cu operatorul postal dupa ce numerosi abonati s-au plans ca nu au primit facturile sau le-au primit cu intarziere, potrivit Mediafax.

Cu aproximativ 27.000 de salariati, Posta este cel mai mare operator local de profil si are o retea teritoriala de peste 5.600 de unitati. Subsidiara din Romania a grupului german E.ON este activa pe piata furnizarii si distributiei de gaze naturale si energie electrica, deservind aproximativ trei milioane de clienti in 20 de judete din Transilvania si Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri