Vasile Secara, presedintele directoratului CFR Calatori, si-a depus demisia luni din functia detinuta din aprilie 2014. Atributiile sale au fost preluate de Iosif Szentes, un alt membru al directoratului.

Anuntul a fost facut de companie printr-un comunicat, in care nu sunt precizate motivele demisiei. Conducerea CFR Calatori este asigurata din luna aprilie a anului trecut de Directorat si Consiliul de Supraveghere. Din Directorat mai face parte Ioan Balanean, relateaza Mediafax.

Compania este detinuta de Ministerul Transporturilor. Cele mai recente date financiare privind activitatea transportatorului sunt cele aferente anului 2013, indicand afaceri de 1,64 miliarde lei si pierderi de 408,4 milioane lei, fata de afaceri de 1,66 miliarde lei si un rezultat negativ de 992,2 milioane lei cu un an in urma.

Sursa foto: Trenuri/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri