Grupul Mobexpert, liderul pietei de mobilier din Romania, a inaugurat ieri Galeria Mobexpert, un mall de amenajari in care au fost investiti 15 milioane de euro
Investitia de 15 milioane de euro, realizata de Domus Mex, parte a Grupului Mobexpert, este destinata unei suprafete de 23.000 de metri patrati, care gazduieste 12 magazine de amenajari interioare cu produse variate, menite sa raspunda tuturor stilurilor de viata, gusturilor si posibilitatilor clientilor.

Galeria Mobexpert este un concept unic in Romania, oferta de produse fiind foarte variata. Fiecare dintre cele 12 magazine prezente in spatiul galeriei aduc la randul lor noutati si concepte inedite, deosebite de cele cunoscute. De altfel, intregul concept este relativ nou si la nivel european, avand in vedere faptul ca, spre exemplu, la Paris, a fost lansat un prim astfel de mall doar in primavara acestui an.

Viziunea mea de acum 15 ani, cand am pornit afacerile, capata o implinire deplina in Galeria Mobexpert. Am gandit acest spatiu, unic la noi in tara, ca pe o articulatie complexa, in care fiecare partener vine cu ceva nou, peste oferta cunoscuta a marcii sale, iar numelor familiare li se alatura altele total noi. Am imbinat, de asemenea, toate elementele care pot sprijini clientii nostri in amenajarea spatiului lor, a declarat Dan Viorel Sucu, Presedinte al Grupului Mobexpert.

Pentru lansarile din cadrul Galeriei, Mobexpert pregateste cea mai bogata toamna din istoria sa: Flanco va crea cel mai mare magazin de electrocasnice si echipamente IT din Romania, iar Sara Blu va rotunji oferta sa de decoratiuni cu mic mobilier.

Dupa finalizarea procesului de integrare a companiei Flanco, Flamingo Group anunta deschiderea celui mai mare magazin Flanco World din Romania 3.500 de metri patrati cu cele mai noi tehnologii, si cu servicii dedicate clientilor. Credem ca acest magazin va fi destinatia preferata pentru bucuresteni si nu numai, a spus Jiri Rizek, Retail Manager Director, Flamingo Group.

Aurelian Sarbulescu, Managerul Sarra Blu, a adaugat: In Baneasa veti pasi intr-un nou Sarra Blu, o combinatie unica a elementelor care compun cultura mesei cu mobila de arta, in eternul stil clasic, mereu modern, care se adreseaza cunoscatorilor. Va propunem colectii noi ale unor marci renumite, armonios impletite cu cele deja cunoscute, pentru a crea o imagine eleganta, rafinata, asa cum sunt clientii Sarra Blu.

In premiera nationala absoluta, in galerie se va regasi si prima franciza a producatorului danez Bo Concept, recunoscut international pentru mobilierul sau versatil, util si simplu. in contrapunct, Home Fashion promoveaza mobilier si decoratiuni de inspiratie latina, inventive, calde si colorate. Oferta magazinului Lemon se inscrie in stilul pop, Galeria Zaria expune lucrari realizate de artisti plastici romani, iar Descamps si Art Interior completeaza gama designerilor europeni prezenti in Galeria Mobexpert.

Galeria Mobexpert isi propune sa devina, ca lansator de tendinte, varful de lance al domeniului amenajarilor interioare din Romania. Galeria Mobexpert este, totodata, raspunsul nostru la provocarea anului 2007: o investitie 100% romaneasca, cu parteneri romani si angajati romani, a mai spus Dan Viorel Sucu, Presedinte al Grupului Mobexpert. Domus Mex a mai planificat pentru anul acesta demararea a doua noi proiecte similare la Constanta si Ploiesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri