Presedintele AVAS, Razvan Orasanu, considera ca cererea de demitere a sa de catre deputatul PD, Dumitru Ioan Puchianu, pe motiv ca a distrus economia brasoveana, este o infierare demna de o cauza mai buna. Orasanu a spus ca s-a aflat joi la Brasov unde a semnat memoranduri cu Electrica si Distrigaz pentru continuarea furnizarii de energie catre uzina brasoveana.

"Va continua furnizarea de energie pe masura platii saptamanale a datoriilor de catre Tractorul", a explicat seful AVAS. in plus, Tractorul a luat un imprumut de un milion de euro de la Banca Carpatica pentru a-si asigura capitalul de lucru si pentru a putea sa-si continue productia.

"Amestecul politicului este principala cauza pentru care, de 16 ani, uzina Tractorul a fost lasata sa se adanceasca in datorii si pierderi", a declarat pentru NewsIn, presedintele AVAS, Razvan Orasanu.

Deputatul PD Dumitru Ioan Puchianu a anuntat tot joi ca va depune luni la Camera Deputatilor o motiune simpla pentru demiterea lui Orasanu. Puchianu sustine ca "este inadmisibil modul in care acest Orasanu trateaza problemele uzinelor brasovene Tractorul, Hidromecanica si Rulmentul".

Potrivit presedintelui AVAS, unica solutie pentru Tractorul ramane vanzarea pe active. Mahindra&Mahindra este, in continuare, interesata de Tractorul, dar doreste sa cumpere doar partea de montaj de la uzina brasoveana.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri