Wiener Privatklinik (WPK) din Viena, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, care asigura noul tratament impotriva cancerului – imunoterapia, a lansat in aceasta luna o reprezentanta oficiala in Romania, in sectorul 1 al capitalei.

Conducerea spitalul WPK a hotarat deschiderea reprezentantei in contextul in care pacientii romani reprezinta aproximativ 20% din totalul pacientilor straini, iar in prima jumatate a acestui an numarul lor a crescut cu 40% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la un numar de 300 de pacienti. Principalele afectiuni pentru care romanii aleg serviciile medicale oferite de WPK sunt afectiuni din domeniul ortopediei si traumatologiei, urmate de afectiunile oncologice si cele cardiovasculare.

"Un aspect important este faptul ca vom putea monitoriza mai indeaproape recuperarea postoperatorie a pacientilor, odata reveniti in tara. De asemenea, periodic vor veni aici medici specialisti ai spitalului, pentru a sustine prezentari despre cele mai moderne tratamente existente, in special pentru afectiunile principale de care sufera persoanele din Romania” a declarat dr. Walter EBM, CEO Wiener Privatklinik.

Spitalul Wiener Privatklinik din Viena detine noua centre de competenta, oferind pacientilor sai diagnostic si tratament de la oncologie si medicina personalizata a cancerului, medicina cardiovasculara, chirurgia nervilor periferici, ortopedie, medicina sportiva si chirurgie traumatologica, radiologie interventionala si microchirurgie, chirurgie plastica, pana la recuperare medicala si investigatii specifice domeniului aeronautic.

Centrul WPK reuneste specialisti din Viena si este unul printre putinele centre din Europa care ofera pacientilor tratamente personalizate impotriva cancerului, pe baza analizei genetice a tumorii canceroase. In functie de evolutia bolii, dupa un anumit numar de administrari, pacientul poate continua tratamentul in tara sa, pe baza colaborarilor internationale stabilite de catre specialistii WPK cu colegii lor din alte tari europene.

Prin parteneriatele stabilite cu diverse companii aeriene si cu unitati de cazare din Viena, spitalul WPK ofera pacientilor romani posibilitatea de a modifica datele de plecare-sosire ale zborului fara costuri suplimentare si discounturi de pana la 60% la cazare de 3, 4 si 5 stele, comparativ cu preturile practicate in Viena.

Pacientii si partenerii medicali romani care doresc sa acceseze servicii medicale in cadrul Wiener Privatklinik, pot obtine informatiile necesare direct de la reprezentantii centrului medical.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri