Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat promovarea , la inceputul lunii ianuarie, a cinci avocati seniori la statutul de parteneri ai firmei, numarul partenerilor ajungand la 15.
Cei cinci noi parteneri sunt Ioana Hrisafi, Levana Zigmund, Raluca Vasilache (Tiparu), Cristina Metea si Oana Ureche.

Ioana Hrisafi, fost magistrat, este specializata in litigii interne, cu o experienta de peste 12 ani. Levana Zigmund si Cristina Metea sunt specializate in arbitraje internationale, fiind membre ale echipei de avocati care a castigat pentru Romania cazul promovat la ICSID de Noble Ventures.

Raluca Vasilache (Tiparu) este un reputat specialist in dreptul concurentei, implicata in numeroase proiecte de achizitii, privatizari, ajutoare de stat. Oana Ureche este specializata in drept imobiliar si achizitii, unul dintre avocatii de baza ai Carrefour in Romania.

In prezent, echipa Tuca Zbarcea & Asociatii cuprinde 110 avocati si salariati, dintre care 75 sunt avocati (15 parteneri si 60 de avocati colaboratori).

In materie de resurse umane, pentru anul 2008, Tuca Zbarcea & Asociatii si-a propus introducerea unor programe si facilitati suplimentare, cresterea numarului de training-uri profesionale de specialitate, cooptarea de noi avocati si continuarea politicii de promovare a unuia sau mai multor parteneri din randul avocatilor seniori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri