Distribuitorul de medicamente Farmexpert DCI si-a majorat cifra de afaceri in primul trimestru al acestui an cu 38%, la 56,83 mil. euro, fata de cifra de 41,15 mil. euro raportata in perioada similara a anului trecut.
Avansul inregistrat in primele trei luni ale anului se datoreaza extinderii portofoliului de produse si noilor parteneriate cu producatori interni si internationali.

Pentru 2009 compania estimeaza o cifra de afaceri de 245 de milioane euro, in crestere de la 195 de milioane de euro inregistrati anul trecut, mentinerea cotei de piata si investitii de peste 4 milioane de euro in ianugurarea unei noi platforme logistice in Chitila.

Farmexpert opereaza opt depozite si angajeaza peste 600 de oameni, numarul personalului crescand cu 40 de persoane in cursul anului trecut. Distribuitorul detine o cota de piata de 11%.

Actionariatul Farmexpert se imparte intre grupul german ANZAG (60% din actiuni) si omul de afaceri Eugen Banciu.

Competitorii Farmexpert pe segmentul distributiei de medicamente sunt Mediplus (parte a A&D Pharma), Farmexim, Fildas, Relad, Polisano, Montero, Europharm Distributie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri