Business Objects, cel mai mare furnizor mondial de informatii de afaceri, a anuntat ca a depasit pragul de un miliard de dolari in venituri, consolidandu-si astfel pozitia de lider al unei industrii de mai multe miliarde de dolari. In prezent, informatiile de afaceri reprezinta una dintre cele mai strategice investitii in domeniul tehnologiei informatiei pe care le poate face o organizatie. Intr-o masura tot mai mare, ceea ce separa o organizatie cu performante ridicate de restul industriei, este capacitatea de a dobandi perspective si de a actiona in consecinta cu mare viteza, a declarat Bernard Liautaud, fondator al companiei. El a pus in urma cu cincisprezece ani bazele acestei firme pornind de la premisa ca programele ii pot ajuta pe utilizatori sa abordeze mari cantitati de informatii din bazele de date de firma.


Dintre toate companiile software cotate public la bursele americane, Business Objects este una dintre putinele entitati software care a inregistrat peste 12 ani de crestere si profituri. Este o perioada incredibil de incitanta pentru Business Objects si industria informatiilor de afaceri, a spus John Schwarz, CEO la Business Objects. Piata informatiilor de afaceri continua sa se extinda, pe masura ce tot mai multi utilizatori adopta instrumentele si metodele analitice specifice acestui domeniu. Ea joaca un rol strategic in majoritatea aspectelor operatiunilor de afaceri, a mai spus Schwarz.

Compania are peste 30.000 de clienti in intreaga lume, o mare parte dintre acestia inscriindu-se in grupul Fortune 500. Business Objects a realizat BusinessObjects? XI, considerata de specialisti ca fiind cea mai avansata si mai completa platforma de informatii de afaceri pentru managementul performantei, planificare, raportare, interogare, analiza si integrarea datelor. Business Objects este prezenta in Romania prin Business Intelligence Software Solutions parte a grupului Romsym, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT de la noi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri