Actualului hotel Tecadra intră în renovare și va deveni un nou hotel, fiind amplasat în zona de Nord a Capitalei. Proprietatea existentă de 4 stele trece printr-o transformare completă a fațadei, a compartimentării interne și a designului. Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere.

În conformitate cu angajamentul Accor de a reduce amprenta de carbon a tuturor operațiunilor sale și de a atinge un nivel net zero până în 2050, proprietatea va fi o clădire ecologică, alimentată cu panouri solare și pompe de căldură, diminuând astfel emisiile de carbon și costurile de operare.

Hotelul va dispune de un restaurant și un lobby bar. Oaspeții se pot bucura de diverse facilități, cum ar fi o sală de conferințe, un club de fitness modern, un business corner complet dotat și o parcare securizată cu supraveghere video.

Poziționat pe strada Iancu Nicolae 67, hotelul se află înconjurat de școli, centre de fitness și wellness și galerii comerciale de lux. Situat în apropierea celui mai mare hub de birouri din București, Pipera Nord, hotelul are un acces facil atât către Aeroportul Internațional București Henri Coandă, cât și către Aeroportul Internațional București Aurel Vlaicu Băneasa. Fie că sosesc de la Henri Coandă sau de la Băneasa, oaspeții pot ajunge la hotel în mai puțin de 15 minute. Șoseaua de Centură a Bucureștiului este, de asemenea, la mai puțin de 10 minute distanță, făcând astfel proprietatea accesibilă pentru călătorii care sosesc cu mașina.

Sursă foto: Accor

"Să deschidem o primă proprietate Handwritten în București este o mare realizare pentru Accor, deoarece ne consolidează obiectivul de a remodela peisajul ospitalității în capitala României. Călătorii de afaceri și de leisure de astăzi caută experiențe unice și autentice. De aceea, venim în sprijinul proprietarilor de hoteluri independente și de tip boutique și îi ajutăm cu bucurie să proiecteze proprietăți personalizate, să creeze pentru acestea identități distinctive și să le conecteze cu publicul internațional vast al Accor, pentru a le spori vizibilitatea și a le crește veniturile.", afirmă Cătălina Toma – Development Director of Accor Premium, Midscale & Economy Brands.

"Suntem bucuroși să facem echipă cu Accor, lider mondial în domeniul ospitalității. Acest parteneriat ne oferă, ca investitori locali, acces la know-how-ul lor, la cele mai recente tendințe din industrie, la canalele de marketing și distribuție și la oportunitatea de a remodela proprietatea noastră sub unul dintre cele mai noi, mai prestigioase și mai autentice branduri Accor - Handwritten Collection. Să conferim hotelului nostru, Tecadra Bucharest Hotel Handwritten Collection, un spirit nou, se aliniază cu misiunea noastră de a rămâne un punct de referință pentru călătorii de afaceri și de leisure care caută o destinație premium în nordul Bucureștiului.", a precizat Tudor Cobalas, reprezentant al TECADRA HOTELS S.R.L.

Sursa foto: Accor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri