Compania de consultanta KPMG Romania a anuntat numirea a sase noi directori incepand cu data de 1 octombrie anul curent, acestia fiind promovati din interiorul firmei.
“Pozitiile sunt nou infiintate in firma si reflecta dezvoltarea continua a activitatilor KPMG”, se arata in comunicatul KPMG Romania.

Astfel, Maria Elisei este noul director al companiei pe sanatate si industria farmaceutica; Tudor Grecu, director servicii financiare; Angela Manolache, director de consultanta contabila si solutii IFRS; Simona Stavrositu, director sectorul telecom; Bogdan Vaduva, director energie si utilitati; Bogdan Vlad, director specialist in extinderea afacerilor.

“Imi face mare placere sa anunt aceste noi numiri. Am urmarit cariera fiecaruia dintre cei noi sase directori si i-am vazut dezvoltandu-se, acumuland experienta, calificari si pregatirea necesara pentru clientii nostri. Am fost impresionat de dedicarea lor fata de valorile KPMG privind calitatea serviciilor si integritate, si in special de atentia pe care o acorda nevoilor clientilor. Ii felicit pentru noile pozitii si astept cu nerabdare si mandrie sa lucrez cu ei in noul lor rol”, afirma Serban Toader (foto), senior partner al KPMG in Romania.

KPMG este o reteaua globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Compania isi desfasoara activitatea in 146 de tari, avand 170.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume.

In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri