Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a numit astazi noi directori la CFR Infrastructura, CFR Calatori si CFR Marfa, au anuntat reprezentantii ministerului, scrie NewsIn.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a confirmat numirea lui Viorel Scurtu in functia de director general al CFR Infrastructura si a lui Liviu Pescarasu in cea de director general al CFR Calatori.

Viorel Scurtu a asigurat interimatul la conducerea administratorului infrastructurii in urma demiterii din functie a lui Constantin Manea. Liviu Pescarasu a fost confirmat la sefia operatorului national de transport de calatori, fostul director general adjunct in cadrul CFR Calatori asigurand din ianuarie 2009 functia de director general interimar al CFR Calatori, succedandu-i in functie lui Alexandru Noaptes.

De asemenea, cei doi vor fi si presedinti in cadrul Consiliului de Administratie al respectivelor institutii.

Calin Gratian a fost confirmat oficial, luni, in functia de director general al CFR Marfa.

Fostul director general adjunct al Departamentului Productie al CFR Marfa, Calin Gratian, a ocupat, incepand din12 ianuarie 2008, functia de director general interimar al companiei nationale CFR Marfa. Gratian il inlocuieste pe Liviu Bobar, care a fost demis la inceputul anului de ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu. Calin Gratian va ocupa si functia de presedinte al Consiliului de Administratie al companiei nationale de transport de marfa CFR Marfa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri