Elena Udrea (foto), ministrul dezvoltarii regionale si turismului, a semnat trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, in valoare totala de circa 2,5 milioane euro, banii fiind destinati comunitatii din Satu-Mare.
Astfel, proiectul "Modernizare ambulatoriu integrat al Spitalului Orasenesc Negresti Oas" are o valoare de 699.317 euro si o perioada de implementare de 17 luni, scrie NewsIn.

"In urma acestei investitii, 17 cabinete medicale vor fi modernizate si dotate cu echipamente si cinci noi servicii medicale vor putea fi oferite celor aproximativ 77.000 de locuitori din zona", se arata intr-un comunicat emis luni de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

De asemenea, proiectul "Sunet drag de clopotel", vizeaza imbunatatirea infrastructurii de educatie si a resurselor de invatare de la Scoala de Arte si Meserii Turulung si are o valoare totala de 770.486 euro.

In cadrul proiectului vor fi efectuate lucrari pentru crestererea eficientei energetice a cladirii si va fi achizitionat echipament IT pentru formarea competentelor digitale ale elevilor.

Totodata, proiectul "Scoala naste valori si in mediul rural!" in valoare totala de 1.028.365 euro are ca scop cresterea nivelului de acces la educatie a copiilor din mediul rural. Beneficiarii directi ai proiectului sunt copiii din comuna Petresti, care in decurs de un an ar urma sa aiba o scoala reabilitata si dotata cu echipamente IT necesare derularii activitatii didactice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri