Raiffeisen Bank le ofera clientilor posibilitatea de a obtine certificatul digital de semnatura electronica direct de la unitatile bancii.
Clientii persoane juridice ai Raiffeisen Bank pot obtine certificatul digital de semnatura electronica direct de la unitatile bancii. Reprezentantii companiilor au nevoie doar de o copie a buletinului sau a cartii de identitate, iar la banca vor semna un contract pentru a obtine certificatul.

In maxim 5 zile lucratoare vor primi certificatul de semnatura electronica. Procedura simplificata oferita de Raiffeisen Bank aduce clientilor o economie de timp, intrucat procedura standard presupune mai multe formalitati si contactarea mai multor institutii.

Semnatura electronica poate fi folosita pentru orice document in format digital. Documentul electronic capata astfel valoarea unui document oficial clasic, semnat pe hartie. La accesarea fondurilor europene, de exemplu, semnatura electronica este o obligatie.

In Romania, in a doua jumatate a anului, contribuabilii vor putea folosi declaratii electronice (semnate digital) in relatia cu urmatoarele institutii: Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), Monitorul Oficial, Depozitarul Central, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), Casa de Asigurari de Sanatate (CAS), Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSP) si autoritatile contractante din cadrul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri