Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC), a redus cu mai mult de o treime dobanda la creditele in lei destinate cumpararii autoturismelor. Astfel, dobanda perceputa de CEC la creditele pentru cumpararea de autoturisme scade de la 15 la 9,75% pe an, iar produsul este oferit in doua variante de finantare cu sau fara avans din partea cumparatorului.
In acelasi timp, au fost reduse dobanzile si la alte categorii de credite destinate persoanelor fizice : la creditele ipotecare noi in lei, precum si la creditele de refinantare imobiliare, scaderea este de aproape un sfert fata de nivelul anterior, de la 12,94 la 9,75% pe an. In cazul creditelor ipotecare in derulare, a caror dobanda este stabilita prin contract in functie de rata dobanzii interbancare, noile rate s-au redus de la 12,94 la 11,38% pe an.

CEC are ca obiectiv principal in acest an cresterea cotei de piata, prin mentinerea clientelei actuale, dar si prin atragerea de noi clienti, persoane fizice si juridice, pentru care pregateste permanent noi produse si servicii bancare. In ultimele sase luni au fost lansate o serie de produse noi, dintre care cele mai importante sunt cardurile, produsele in valuta si serviciul de transfer rapid de bani din strainatate. n perioada imediat urmtoare vor fi lansate noi produse bancare, in lei si valuta, destinate in mod special IMM-urilor

CEC este o banc fondat n anul 1864, are un capital social de 149,7 milioane lei noi, o reea de peste 1.400 de unitati, in mediul urban si rural, iar activele totale la 31 decembrie 2005 erau de peste 5600 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri