Urmand strategia de dezvoltare a retelei la nivel national inceputa in anul 2005, Piraeus Bank Romania va deschide in luna iunie 10 noi sucursale in Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Slatina, Focsani, Alexandria, Braila si Ramnicu Valcea. Acest lucru face din Piraeus banca cu cea mai rapida dezvoltare a retelei de sucursale intr-o singura luna.

Aceste noi deschideri aduc Piraeus Bank mai aproape de obiectivul de dublare a numarului de sucursale, strategia fiind ca pana la finele anului 2006 banca sa fie prezenta in fiecare resedinta de judet.

Piraeus Bank Romania are ca obiectiv consolidarea prezentei pe piata romaneasca si in acest sens s-au facut investitii considerabile in ceea ce priveste dezvoltarea sucursalelor, a produselor si a sistemelor informatice, prin acest lucru urmarindu-se adaptarea la cerintele pietei si permanenta satisfacere a nevoilor clientilor, a declarat dna Irina Papadopoulou, Director Retea Sucursale Piraeus Bank Romania.

Piraeus Bank Romania le ofera clientilor sai credite extrem de avantajoase, o gama completa de produse si servicii bancare, asigurandu-le in acelasi timp consultanta permanenta. Creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, solutiile de economisire, cardurile VISA sau solutiile integrate de finantare a IMM-urilor sunt doar cateva dintre produsele competitive ale bancii. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail persoane fizice si intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si pe segmentul Corporate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri