Allianz-Tiriac Asigurari are un nou CEO. Virgil Soncutean va prelua functia de Director General al companiei, functie ocupata pana in acest moment de Remi Vrignaud. Soncutean are o experienta profesionala de peste 15 ani in cadrul Grupului Allianz.

Noul CEO al Allianz- Tiriac Asigurari, Virgil Soncutean, a activat in perioada 2001-2006 in cadrul ariei Vanzari si Managementul Vanzarilor din cadrul companiei. In perioada 2006-2012 a fost cooptat in echipa Allianz din Germania. In 2012, Remi Vrignaud, cel care a condus Allianz-Tiriac in perioada 2012-2016, l-a readus in Romania pentru a face parte din echipa de board a companiei, in calitate de Director Executiv Vanzari si Distributie.

Vom continua sa crestem afacerea in mod durabil. Indraznim sa facem un nou pas spre viitor, dezvoltand Allianz-Tiriac ca pe o datorie morala pe care o avem fata de clientii, angajatii, partenerii si actionarii nostri. Ne dorim sa simplificam modelul de afacere prin digitalizare, sa devenim mai agili si sa crestem viteza de raspuns la oportunitatile din piata astfel incat sa ramanem prima optiune in mintea si in inima clientilor si a potentialilor clienti din Romania - Virgil Soncutean, CEO Allianz-Tiriac.

ASF a anuntat ca in ceea ce priveste durata medie de plata a daunelor pe polite RCA, Allianz-Tiriac se afla in top 3 companii, platind daunele cu o durata medie de plata de 6,9 zile. Pe piata asiguratorilor se afla 9 jucatori: Euroins, City Insurance, Allianz-Tiriac, Generali, Asirom- Vienna Insurance Group, Omniasig - Vienna Insurance Group, Groupama si Uniqa si Grawe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri