Valoarea bunurilor finantate de International Leasing IFN in primul trimestru al acestui an a depasit 8 milioane de euro, in crestere cu 107% fata de perioada similara a anului trecut.

In primele trei luni ale acestui an, compania a incheiat peste 300 de contracte de leasing cu o valoare totala de peste 12,4 milioane de euro. Mai mult de un sfert din totalul contractelor incheiate in primul trimestru au fost pentru finantarea achizitiilor de echipamente si utilaje industriale.

International Leasing IFN a inregistrat o crestere importanta pe sectorul medical, prin finantarea achizitiilor de echipamente si accesorii medicale pentru cabinete medicale individuale, clinici si spitale, printr-un produs cu o perioada de pana la 60 de luni si o dobanda anuala de 8,5%.

International Leasing IFN a fost infiintata in decembrie 1995, fiind prima companie independenta de leasing cu capital integral romanesc si, totodata, singura societate de profil cotata pe piata Rasdaq. Ea este si prima companie de leasing care a apelat la varianta imprumutului obligatar pentru a-si finanta activitatea. Compania are o retea de 14 agenti in marile orase din tara si finanteaza in sistem de leasing financiar achzitionarea de autovehicule, echipamente si utilaje, noi si second-hand, dar si bunuri imobiliare.

La sfarsitul anului trecut, International Leasing IFN a inaugurat prima franciza a unei companii de leasing din Romania si si-a planificat ca pana la sfarsitul acestui an sa deschida zece astfel de francize, in principalele orase ale tarii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri