CompaniaTBI Credit IFN si-a dublat valoarea contractelor incheiate in primele opt luni din 2007 pana la 54 milioane euro, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a avansului puternic pe segmentul creditelor de bunuri.
"TBI Credit a incheiat peste 51.500 de contracte noi in primele opt luni ale acestui an, iar pentru finalul lui 2007 ne-am propus sa depasim 70.000 de contracte noi, cu o valoare totala de peste 90 milioane euro", a declarat directorul general TBI Credit, Traian Baicu.

El a adaugat ca, in ce priveste structura portofoliului, creditele de bunuri au avut cea mai mare pondere, de 62% din cifra de afaceri, urmate de creditele de nevoi personale, cu 21%, si cardurile de credit, cu 17%. In primele opt luni au fost incheiate 34.800 de contracte noi pentru credite de bunuri, in valoare de peste 32,5 milioane euro si 4.600 de credite pentru nevoi personale, cu o valoare totala a contractelor de 16,2 milioane euro.

"Ponderea cea mai mare in cifra de afaceri a TBI Credit o vor avea in continuare creditele de bunuri, cu o valoare a contractelor de 60 milioane euro pana la finalul lui 2007, urmate de cele pentru nevoi personale, cu o valoare estimata a contractelor de peste 24 milioane euro", a mai spus Traian Baicu.

Conform estimarilor, el a mentionat ca la sfarsitului lui 2007, TBI Credit va avea un portofoliu de 200.000 contracte active, ca urmare a extinderii teritoriale in tara.

"In prezent avem 180 de puncte de lucru in 70 de orase, iar pana la finalul anului intentionam sa ajungem la 200 de birouri de credit", a adaugat Traian Baicu.

TBI Credit si-a majorat capital social cu sase milioane euro in primele noua luni ale acestui an, pana la 10,5 milioane euro, toate aporturile din 2007 fiind facute de actionarul majoritar, TBI Leasing.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri