Alpha Bank Romania lanseaza contul de economii pentru copii, Alpha Dreams. Contul poate fi deschis pe numele copilului, in RON, EUR sau USD de catre parinti sau reprezentantii legali, oricand de la momentul eliberarii certificatului de nastere si pana la implinirea varstei de 14 ani, iar banii pot fi economisiti pana cand copilul ajunge la varsta de 18 ani.

Planul de economisire Alpha Dreams ofera castiguri mari prin dobanda aferenta sumei de bani economisite si prin capitalizarea trimestriala a dobanzii. In plus, in fiecare an, in luna iunie, banca ofera ca bonus, dublul dobanzii anuale.

„Alpha Dreams este produsul de economisire care combina flexibilitatea contului curent cu dobanda unui depozit la termen”, precizeaza Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania. „Prin intermediul acestui nou produs oferim clientilor o modalitate simpla si avantajoasa de economisire in beneficiul copilului, raspunzand nevoilor si aspiratiilor ce evolueaza o data cu varsta.”

Alpha Dreams este un instrument de economisire foarte flexibil. Sumele de bani pot fi economisite oricand, in functie de fondurile disponibile. Daca in familie exista mai multi copii, se poate deschide cate un cont pentru fiecare dintre ei. De asemenea, cu incuviintarea parintelui, oricine poate depune bani in contul copilului, sporind astfel economiile.

Contul de economii Alpha Dreams este insotit si de alte facilitati: AlphaCard Visa Electron de care copilul poate beneficia gratuit la implinirea varstei de 14 ani, prin care parintii ii pot asigura lunar banii de buzunar si acces gratuit la Alpha Click, serviciul de Internet Banking prin intermediul caruia poate fi urmarita, oricand si de oriunde din lume, evolutia economiilor din contul Alpha Dreams.

Suma minima necesara pentru a deschide Alpha Dreams este de 50 RON, 15 EUR sau 25 USD. Suma maxima ce poate fi depusa anual in cont este de 50.000 EUR (sau echivalent RON sau USD).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri