Banca Comerciala Romana (BCR) ofera populatiei credite in euro cu dobanzi ce incep de la 4,95% pe an, pentru achizitionarea unui imobil sau construirea unei case, iar oferta e valabila pentru imprumuturile contractate pana pe 15 iulie, au anuntat reprezentantii bancii.
"La nivelul BCR, incurajam contractarea de credite ce au ca destinatie investitiile imobiliare in euro, avand in vedere procesul de convergenta la moneda europeana", a spus directorul executiv al directiei de credite de retail din cadrul BCR, Monica Boerescu.

BCR percepe o dobanda de 4,95% pe an, fixa in primele 6 luni, urmata de o dobanda de 7,95% pe an fixa in urmatoarele 12 luni pentru creditele imobiliare si ipotecare in euro Camin Super BCR si Rezidential Super BCR. Dupa aceasta perioada de 18 luni cu dobanda fixa, in conditii promotionale, dobanda devine variabila. La creditele imobiliare variaza in functie de dobanda de referinta a BCR, iar la creditele ipotecare - in functie de rata de referinta EURIBOR la 6 luni.

Pentru creditele contractate in perioada ofertei promotionale, BCR nu percepe comisioane lunare pe toata perioada de creditare.

Oferta promotionala a bancii este completata de asigurarea intregului pachet de produse si servicii asociat creditelor imobiliare si ipotecare, promovat prin cele 22 de centre pentru credite de investitii imobiliare - Centrum2 Imobiliar – din toata tara.

BCR, membra a grupului austriac Erste, gestioneaza in prezent active de peste 17,5 miliarde euro, operand prin 583 de sucursale si agentii. Banca are o retea de peste 1.500 de bancomate (ATM) si 13.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri