Bancpost a lansat o campanie prin care ofera premii clientilor, principala conditie pentru participare fiind achitarea la timp a ratelor la creditele luate.
Promotia va continua pe parcursul urmatoarelor doua luni oferind clientilor sansa de a castiga premiile urmatoare in valoare totala de 40.000 de lei de la Bancpost si 6000 de de lei de la EFG Retail Services.

Campania face parte din strategia Bancpost de a-si sprijini clientii prin implementarea unui set diversificat de masuri, printre care neperceperea niciunui fel de comision pentru rambursarea partiala sau totala a creditelor de consum, creditelor ipotecare si creditelor pentru companii mici si persoane fizice autorizate, efectuate pana la 31 martie 2009 si solutiile oferite clientilor existenti pentru reducerea ratelor lunare prin rescadentarea si/sau modificarea monedei creditelor existente.

Nivelul creditelor acordate anul trecut de EFG Eurobank, actionarul majoritar al Bancpost, a crescut cu 27,5%, la 3,95 miliarde euro, fata de 3,1 miliarde euro in anul precedent, in timp ce depozitele au sporit intr-un ritm mult mai sustinut, de 72,6% fata de 2007, de la 1,4 miliarde euro la 2,42 miliarde euro.

Reteaua EFG Eurobank din Romania s-a extins in 2008 la 293 de unitati, fata de 237 in anul precedent.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri