Libra Bank isi va transfera sistemul de carduri MasterCard pe o noua platforma de telecomunicatii, Banknet, astfel incat institutia de credit sa eficientizeze operatiunice cu cardurile Libra MasterCard, potrivit unui comunicat al institutiei de credit.
Banca anunta ca este posibl ca pe data de 8 octombrie, data la care se va realiza acest transfer, sa existe intreruperi temporare ale functionalitatii cardurilor Libra MasterCard la platile la comercianti si la retragerile sau depunerile de numerar la ATM-urile Libra Bank si ale altor banci din tara si din strainatate.

MasterCard Simple este cel mai nou card de debit in lei din oferta Libra Bank, iar banca ofera posesorilor, pana la finalul acestui an, comision zero de retragere de numerar de la toate ATM-urile din Romania, pe toata perioada de valabilitate a cardului, taxa zero de emitere si comision zero de administrare in primul an de valabilitate al cardului.

Libra Bank este pozitionata si recunoscuta drept „Banca Profesiilor Liberale”, clientii sai principali fiind specialistii profesiilor liberale, intrerinderile mici si mijlocii si persoanele fizice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri