Oana Petrescu a devenit noul vicepresedinte de retail din cadrul BCR, inlocuindu-l in functie pe Martin Skopek care a fost numit membru al Comitetului executiv al Erste Group.
Oana Petrescu (foto) a ocupat, pana in prezent, functia de vicepresedinte executiv Opera�iuni si IT.

In calitate de vicepresedinte executiv Operatiuni si IT al BCR, Oana Petrescu a avut o contributie semnificativa la structurarea proceselor interne de servire a clientilor retail in diverse domenii precum operatiuni, procesare tranzactii bancare, extinderea si optimizarea retelei de unitati, dezvoltarea canalelor alternative de distributie a produselor si serviciilor BCR.

Oana Petrescu detine in prezent pozitia de vicepresedinte al Asociatiei Romane a Bancilor.

Tot de astazi, Dominic Bruynseels, presedintele executiv al BCR, va prelua responsabilitatile de coordonare a liniei functionale Operatiuni si IT. In asumarea noului sau rol, Dominic Bruynseels beneficiaza de experienta sa anterioara in implementare planurilor operationale si de sistem pentru unul dintre jucatorii de top de pe piata bancara britanica cu o retea de peste 2500 de sucursale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri