Gianfranco Lanci, CEO si Presedinte Acer, a demisionat joi din functie. Interimatul companiei a fost preluat de presedintele companiei, J.T. Wang. Compania a inceput deja sa faca ajustarile organizationale si operationale necesare.
Gianfranco Lanci a detinut atat functia de CEO cat si cea de Presedinte Acer Inc. si Presedinte Acer pentru regiunea EMEA. Noul Presedinte Acer pe regiunea EMEA este Walter Deppeler. Acesta va prelua fundamentul creat de Lanci in EMEA si va conduce echipa de management. EMEA este regiunea in care Acer a inregistrat cele mai bune rezultate.

Lanci a avut puncte de vedere diferite fata de mai multi membri ai Consiliului Director cu privire la viitorul Acer. Oficialii Acer au avut opinii diferite cu privire la cresterea, pozitionarea de brand si alocarea resurselor.

Plecarea lui Lanci nu afecteaza operatiunile curente ale Acer, acestea urmand a se desfasura normal. “Echipa de management Acer a fost bine informata si este hotarata sa continue implementarea strategiilor companiei”, conform oficialilor Acer.

Computerele personale raman cel mai important canal de business al Acer, conform lui Wang, care spune ca Acer se va axa si pe sectorul device-urilor mobile, scopul lor fiind acela de “a deveni unul dintre jucatorii cheie ai acestui domeniu”.

Sursa Foto: TheAcerGuy.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri