Magazinul de aplicatii Nokia Ovi Store a atins 5 milioane de download-uri pe zi, numarul aplicatiilor disponibile atingand 40.000, de opt ori mai multe decat in primul an de la lansarea serviciului, conform companiei finlandeze.
Desi compania inregistreaza un numar in crestere atat in ceea ce priveste numarul aplicatiilor disponibile cat si a numarului de download-uri, viitorul magazinului este incert datorita parteneriatului cu Microsoft. Astfel, incepand cu 2012, este posibil ca magazinul Ovi sa fie inlocuit de Windows Marketplace, scrie presa internationala. Analistii sustin ca este putin probabil ca cele doua magazine de aplicatii sa coexiste pe termen lung.

Terminalele cu sisteme de operare Symbian vor fi aproape in totalitate inlocuite de smartphone-uri cu sisteme de operare Windows pana in 2013, conform estimarilor companiilor de cercetare Gartner si IDC.

In fiecare saptamana sunt adaugate circa 1.000 de noi aplicatii pe Ovi Store, in prezent numarul acestora fiind de circa 40.000. Comparativ, pe App Store al Apple, cel mai mare magazin virtual de aplicatii, sunt inregistrate 350.000 de aplicatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri