Grupul K Tech Ultra PRO, care desfasoara atat activitati de retail, cat si de distributie de computere si alte echipamente electronice a primit premii pentru cele mai bune produse IT ale anului 2005 la gala organizata de revista CHIP.

in urma voturilor cititorilor revistei CHIP, K Tech Ultra PRO a primit trei premii: produsele anului 2005 la categoria notebook-uri Acer Ferrari 4005 WLMi; la categoria placi de baza ASUS A8N-SLI Premium si la categoria memorii DDR 1 si 2 Corsair Twin2x1024-8000 UL.

Criteriile ce au motivat voturile cititorilor au fost foarte clar definite: producator/brand cunoscut; raport bun pret/performanta; service de calitate; usurinta in utilizare; tehnologie de varf; calitate foarte buna; imagine buna despre producator/brand si rezultate bune la teste.

Cele trei premii primite la gala CHIP Produsul Anului 2005 reflecta imaginea puternica a grupului K Tech Ultra PRO pe piata IT&C din Romania si angajamentele sale in a oferi clientilor sai cele mai bune produse atat din punctul de vedere al performantei cat si al pretului.


K Tech Ultra PRO este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Romania, oferind clientilor sai accesul la produse si servicii de inalta calitate, la brand-uri internationale recunoscute si apreciate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri