Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, lanseaza un nou concept de roaming: Orange travel, informeaza un comunicat al operatorului primit la redactie. Astfel, incepand cu 20 aprilie, abonatii Orange Romania care calatoresc in strainatate si folosesc serviciul Roaming beneficiaza de un mod de tarifare mai simplu si mai avantajos.

Prin Orange travel, operatorul de telefonie mobila va oferi clientiilor sai tarife fixe indiferent de reteaua aleasa atunci cand calatoresc intr-o tara straina. Avantajul clientilor este ca selectarea retelei cu cel mai mic tarif nu mai este necesara in roaming deoarece cu Orange travel tariful este acelasi in tara de destinatie, indiferent de retea si de intervalele orare in care sunt efectuate apelurile. Astfel, costurile convorbirilor in roaming devin mult mai usor de gestionat.

De asemenea, Orange ofera clientilor sai care calatoresc in strainatate, abonati sau utilizatori PrePay, posibilitatea de a-si consulta mesageria vocala sau de a apela Serviciul Clienti la un tarif special de 0,35 USD/minut. Pentru aceasta, este suficient sa apeleze *121# si sa aleaga serviciul dorit.

Serviciul Roaming pune la dispozitia abonatilor Orange peste 260 de retele de telefonie mobila din mai mult de 130 de tari si 2 operatori de telefonie prin satelit. Activarea serviciului Roaming se face apeland 450 inainte de plecarea din tara. Tarifele de roaming valabile pentru utilizatorii PrePay sau de abonamente reincarcabile raman neschimbate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri