Operatorul telecom Digi lansează un nou program prin care își propune să atragă utilizatori de la competitori. Campania, denumită „Lumea Digi”, începe pe 26 februarie și se adresează clienților rezidențiali care aleg să se porteze în rețeaua DIGI.

Oferta prin care Digi îșl propune să atragă noi clienți vine cu diverse elemente, de la reducerea la jumătate a valorii lunare timp de 4,6 sau 8 luni în funcție de numărul de abonamente transferate, până la trafic de internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

De exemplu, reprezentanții companiei precizează că utilizatorii vor avea parte de prețuri preferențiale la contractarea abonamentului Nelimitat: 2,5 euro/lună timp de 4 luni pentru un singur număr de telefon portat; 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni la două numere de telefon transferate; 1,75 euro/lună pe o durată de 8 luni pentru trei abonamente aduse în rețeaua mobilă DIGI; 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate.

Abonații au posibilitatea de a opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea lunară a pachetului de telefonie mobilă pe o durată de până la 8 luni, fie pentru cumpărarea unui telefon în 24 de rate DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind valabilă doar pentru cei care dețin cel puțin un serviciu fix DIGI. Discount-ul se aplică pentru portări efectuate atât din prepaid, cât și din postpaid, exclusiv pentru contractele semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Digi deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 40,3, conform raportului publicat de Autoritate Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații(ANCOM) în decembrie 2023.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri