IBM a lansat in Romania portofoliul de produse IBM WebSphere Data Integration (Ascential). "Este evident faptul ca modul in care utilizeaza datele reprezinta o provocare, dar si o oportunitate deosebita pentru toate organizatiile mari, de a-si creste productivitatea, simultan cu reducerea costurilor si alinierea la standarde. O astfel de utilizare a datelor influenteaza modul in care organizatia raspunde solicitarilor, care devin din ce in ce mai complexe, in masura in care cantitatea de informatie creste, dar resursele necesare pentru a face fata acestor volume de informatii raman aceleasi", a declarat Laurentiu Oftez, Customer Sales Manager IBM Romania. "Prin natura ei, integrarea datelor este privita ca un proces de tip batch, dar acum se simte necesitatea migrarii aplicatiilor catre unele din ce in ce mai apropiate de tip real. Perioada in care aceste batch-uri trebuie executate tinde sa devina din ce in ce mai scurta, iar in acest caz, folosirea Websphere Data Integration Suite devine esentiala".

IBM WebSphere Information Integration este platforma cu cea mai rapida crestere si ofera suport pentru furnizarea de informatii personalizate si consecvente; automatizarea, integrarea si coordonarea completa a operatiunilor; integreaza si optimizeaza utilizarea instrumentelor de integrare de date in procese de afaceri, reduce costurile de integrare de date in procese de afaceri, reduce costurile si timpul necesare pentru construirea si integrarea unor aplicatii noi sau deja existente, creste eficienta imbunatatirilor aduse aplicatiilor si transforma tehnologia de gestiune a informatiei dintr-un factor care influenteaza negativ dezvoltarea activitatii intr-un motor al acesteia.

Portofoliul de produse IBM WebSphere Information Integration a fost completat de capabilitatea Ascential Software de a intretine calitatea, de a integra, transforma si transfera volume mari de date. Software-ul WebSphere Information Integration le permite clientilor sa administreze si sa acceseze date care sunt stocate in cadrul diverselor surse de date si continut structurat sau nestructurat, in timp real.

Portofoliul oferit de IBM si Ascential ii ajuta pe clienti sa rezolve probleme de integrare, accesand surse eterogene si distribuite si apoi sa utilizeze transferul de date si capabilitatea de transformare ale Ascential Software pentru integrarea datelor.

IBM a achizitionat compania Ascential Software la sfarsitul anului trecut, pentru a extinde cea mai complexa si mai solida oferta pentru integrarea informatiilor in medii eterogene. Tranzactia s-a ridicat la pretul de aproximativ 1,1 miliarde de dolari (18,50 dolari pe actiune).

Tranzactia a constituit complementarea si consolidarea solutiilor IBM de integrare a informatiei aflata in continua crestere. Achizitionarea a raspuns provocarii pietei - aplicarea unei tehnologii care sa raspunda intr-un timp mult mai scurt cerintelor pietei aflate in continua schimbare.

De exemplu, unii dintre cei mai importanti comercianti cu amanuntul utilizeaza software-ul Ascential pentru a centraliza, a standardiza si structura informatiile privind vanzarile provenind din canale multiple (Internet, cataloage), oferind o imagine coerenta cu privire la distribuitori si clienti din sisteme diferite, realizand o verificare rapida a stocului disponibil si ajustari de pret ca replica la solicitarile pietei. Suportul care li se ofera clientilor de a reactiona si de a raspunde rapid oportunitatilor de afaceri in continua dezvoltare reprezinta un exemplu al strategiei de business a IBM.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri